Toelatingsbeleid

Kinderdagverblijf Het Kleinhuys plaatst kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het toelatingsbeleid is dat iedere ouder/verzorger vanuit elke achtergrond en levensvisie zijn/haar kind kan inschrijven. Ook ouders die niet bekend zijn met de antroposofische uitgangspunten, zijn uiteraard van harte welkom bij Het Kleinhuys.

Kinderen worden geplaatst op basis van hele dagen. De wenperiode kan wel bestaan uit halve dagen of enkele uren per keer. Hier wordt met de wensen van de ouders rekening gehouden. Het is mogelijk om incidenteel een extra dagplaatsing of dagenruiling aan te vragen, mits er plaats is in een van de groepen.

Inschrijving

Voor vragen kunt u via het contactformulier een berichtje sturen. U kunt ook direct het aanmeldingsformulier van deze website insturen (dit verplicht nog tot niets). Als er plaatsingsmogelijkheden zijn wordt u uitgenodigd om vrijblijvend nader kennis te maken in het kinderdagverblijf. Daarna kunnen ouders beslissen of zij hun kind definitief willen inschrijven.

 

Indien er niet direct een plaatsje vrij is in het kinderdagverblijf kan het kind op de wachtlijst worden gezet. U krijgt in dat geval een indicatie over de duur van de wachttijd.

Naar het aanmeldingsformulier

IMG_6434IMG_0142